HANNA GÖTHBERG

2014, YOU TREATED ME GOOD

Publicerad 2014-12-31 11:40:00 i TEXTS,

Trots all stress över vart man ska vara, vad man ska ha på sig, vad man ska äta och hur man ska fira in det nya året så älskar jag nyår. Jag är fan förälskad i det faktum att jag kommer lämna ett helt år bakom mig, oavsett om det var bra, dåligt eller medelmåttigt. Jag gillar den typen av avslutning. Som att lämna ett kapitel i en bok och fortsätta på nästa sida. Som att vända blad och gå vidare. Jag älskar den känslan av att börja om igen och ha ett helt nytt år framför mig. Ett helt nytt och tomt blad att fylla på med händelser och upplevelser. Ett år fullt av chanser, möjlgheter och erfarenheter.
 
2014 har kantats med gupp, det vill jag lova. Men det som glädjer mig just nu, just idag är att man alltid fokuserar på det som är bra och glömmer bort allt det dåliga. Samtidigt som jag inte kan förstå hur fort det här året har gått så kan jag heller inte förstå mig på allt jag har hunnit med. 
 
Jag skriver, raderar, skriver och raderar lite till. Det är så mycket jag vill ha ut i det här inlägget att det blir svårt att få plats. Det är som att det inte finns tillräckligt med ord. Jag vill berätta om erfarenheter, lyckliga moments, motgångar och möjligheter. Det finns så mycket att prata om och så mycket att diskutera. Men som med alla andra år så väljer jag att blicka framåt och vända blad. Visst kan man se tillbaka någon gång ibland men nu är det faktiskt full fokus framåt. 
 
 
2015, året jag har velat uppleva hela mitt liv är nu på ingång. Efter tretton år i skolan ska jag nu ta studenten och hela världen ligger framför mina fötter. Jag kan nu göra vad jag vill och det har blivit dags att kämpa för det jag verkligen brinner för. Att dagligen få lägga ner den tid och kraft jag själv vill för att uppnå mitt mål och utvecklas som människa. Det är en dröm för mig. Jag har valt att inte se studenten som en ångest över vad som komma skall, utan som en möjlighet att faktiskt göra vad jag själv vill. Ett nyårslöfte för mig känns inte speciellt meningsfullt längre i jämförelse med de drömmar och visioner jag har. Men är det något jag vill så är det att utvecklas, aldrig någonsin sträva efter att vara bättre än någon annan, utan bara bättre än den människa jag var igår. 
 
För att knyta ihop de sista av 2014 så vill jag bara skicka lite kärlek i skriftlig form till alla fantastiska människor som finns omkring mig. Främlingar som vänner, släkt som familj. Alla har ni en stor mening i mitt liv. Även fast ni alla kanske inte vet om det. Jag är evigt tacksam för all kärlek ni delar med mig och jag är evigt tacksam för att ni finns vid min sida. Det har blivit dags att vända blad och skriva de sista raderna för det här kapitelt, dags att göra det absolut bästa av det kommande året. Har lovat mig själv att leva fullt ut och inte ångra något. NU KÖR VI. Gott nytt år!
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela